БУЛСПЕДТРЕЙД EООД е основано през 1997 г. с предмет на дейност международен и вътрешен транспорт, спедиция и логистични услуги. Извършваме спедиторска и транспортна дейност в областта на автомобилния, ЖП, водния и въздушния транспорт и превозваме товари от и за цял свят. Предлагаме също специфични групажни и контейнерни операции в зависимост от вида и особеностите на товара. Специализирани сме и в транспорта на опасни и извънгабаритни товари. Имаме представителства в Словения (Любляна), Иран (Техеран), Ливан (Бейрут), Сирия (Дамаск), Йордания (Аман).
Нашата основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания. Стремим се да предложим цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите.
Екипите ни са съставени от компетентни, отговорни и амбициозни професионалисти, чиято основна грижа е навременната и безпроблемна доставка на поверените ни за транспортиране стоки. Нашата цел е да създадем дългосрочни бизнес отношения, затова клиентите ни могат да разчитат на опита и знанията ни дори когато им необходим само съвет, свързан с експедицията на стоките им.